Roșiile sunt adesea considerate legume, deși în realitate ele sunt citrice. Roșiile sunt alimente incredibil de versatile. Ele sunt delicioase consumate crude, în salate sau în sandwich-uri, și au o dulceață minunată atunci când sunt gătite.
Conținutul lor ridicat în acid le fac un aliment perfect pentru conservare. Roșiile sunt o parte importantă din dietă, deși e greu de crezut, acestea au fost odată considerate toxice. Asta fost până la mijlocul anilor 1800, când au devenit un aliment de bază.
Ziua 1
Mic dejun : o felie de pâine cu brânză degresată , o roșie felii , o ceașcă de cafea ;
Pranz : 50 g de sos de paste de tomate , busuioc , usturoi și ulei de măsline extra virgin ;
Cina : un pic tartă , fără aluat , gătită într-un strat de felii de cartofi fierți , un strat de spanac fiert , roșii decojite groase și fragmentate .
Ziua 2
Mic dejun : o felie de pâine cu brânză degresată , o roșie felii , o ceașcă de cafea ;
Pranz : o salată mare, asortată cu roșii, castraveți și ardei gras ;
Cina : roșii la grătar și ciuperci , cu nici o limită de cantitate .
Ziua 3
Mic dejun : o felie de paine cu branza degresata , o rosie felii , o ceașcă de cafea ;
Pranz : salata de rosii si alte legume de sezon și brânză rasă ;
Cina : legume la gratar , stropite cu putin ulei de masline .
Ziua 4
Mic dejun : o felie de pâine cu brânză degresată , o roșie felii , o ceașcă de cafea ;
Pranz : 30 g de paste fierte în 250 ml lapte cu vanilie . După ce s-au răcit , se adaugă 300 g de fructe proaspete , se amestecă și se coc câteva minute ;
Cina : 250 g tot paste cu sos de roșii .
Ziua 5
Mic dejun : un iaurt cu bucăți de fructe proaspete ;
Pranz : paine tip sandwich , roșii și frunze de salată ;
Cina : legume la gratar ( roșii, dovlecei , vinete , ciuperci ) , stropite cu suc de lamaie și ulei de măsline extra virgin .