Retete de slabit – Diete eficiente de primavara
Mic dejun
– o cana cu lapte si fulgi de cereale (nu musli);
– doua felii de paine prajita cu unt;
– apa plata sau ceai.
Gustarea de dimineata
– o banana;
– o ceasca de orez cu lapte;
– un sandvis cu branza si unt.
Pranzul
– o jumatate de conserva de ton, un cartof fiert, pasat, cu lapte;
– 100 gr. macrou sau cod fiert, un cartof si o lingurita de maioneza;
– doi cartofi copti, cu branza de vaci.
Gustarea de dupa-amiaza
– un iaurt mic (nu cu fructe);
– doua felii de paine prajita, cu o lingurita de dulceata;
– o cescuta de orez cu lapte.
Cina (nu dupa ora 19:00)
– peste (macrou, cod) fiert sau la gratar, doi cartofi fierti;
– un piept de pui la gratar, doi morcovi fierti sau 100 gr. mazare.
Gustarea de seara
– o ceasca de orez cu lapte;
– spuma de fructe dintr-o banana, visine, capsuni;
– o cana cu lapte.