3 motive pentru care sa folosim uleiul de argan – beneficii asupra organismului

Uleiul de argan a fost supranumit “aurul lichid”, fiind considerat un mnmbingredient cheie in industria cosmetica datorita beneficiilor multiple pe care le aduce asupra corpului nostru.

Uleiul de argan este extras din semintele fructelor de argan. Arganul este un copac nativ din Maroc si este unul dintre cele mai rare uleiuri din lume.

Acesta contine un procent ridicat de acizi grasi esentiali si fenoli, de asemenea, contine vitamina A, acizi grasi omega-6 si omega-9 care ofera organismului multe dintre beneficiile specifice substantelor antioxidante.

-uleiu de argan reda frumusete si santate parului fragil

– este un puternic agent anticancerigen, regleaza colesterolul si ajuta in curele de slabire si la tratarea bolilor cardiovasculare.

– pentru ameliorarea efectelor acneei sau a varicelei.