10 motive pentru care ar trebui să introduci cireșele în alimentație

cirese

Pentru cei care suferă de artrită și gută, vei fi ușurat să afli că adăugarea cireșelor la dieta ta poate reduce foarte mult durerea intensă asociată cu aceste boli. Excesul de acid uric în sânge este vinovatul din spatele durerii chinuitoare care provoacă umflarea, senșibilitatea și inflamatia.

Un studiu realizat de către USDA a constatat că acidul uric poate fi redus prin consumul de 2 cești de cireșe. Cireșele pot ajuta, de asemenea, să reducă inflamația dureroasă prin scăderea cantității de proteină C reactivă . Deci, adaugă un pic Zing la dieta ta prin alegerea cireșelor.Zece beneficii de sănătate ale cireșelor

1 . Cireșele, cunoscute ca ” super- fructe ” , sunt pline de antioxidanți numiți antociani, care sunt de ajutor în reducerea bolilor de inimă și a cancerului.
2 . Cireșele sunt una dintre puținele surse de alimentare care contin melatonină, un antioxidant care ajută la reglarea ritmului cardiac și ciclurlor de somn ale organismului .
3 . Cireșele sunt o excelentă sursă de beta-caroten ( vitamina A ). De fapt, ele conțin de 19 ori mai mult beta-caroten decât afinele și căpșunile.
4 . Cireșele sunt bogate în vitaminele C , E , potasiu , magneziu , fier , acid folic și fibre .
5 . Cireșele sunt menționate ca ” aliment pentru creier ” , complicitatea la sanatatea creierului și în prevenirea pierderii de memorie .
6 . Pentru că cireșele conțin antocianine , acestea pot reduce inflamația și simptomele de artrită și gută.
7 . Consumul de cireșe reduce riscul de diabet .
8 . Cireșele sunt o sursă bună de fibre , care sunt importante pentru sănătatea digestivă.
9 . Cireșele sunt un desert grozavă , o alegere importantă pentru greutate.
10 . Datorită beneficiilor lor anti – inflamatorii puternice , cireșele se spune că reduc durerea și durerile articulare pentru alergători și sportivi după antrenamente .